085 - 077 78 50

Diensten

Het hebben van een goede administratie is belangrijk, maar misschien nog wel belangrijker is het krijgen van goed financieel advies. Ivendi kan u daarbij, door de jarenlange ervaring goed bij helpen. Samen met u kijken we naar de verschillende opties en gaan we op zoek naar de voor u beste fiscale en financiële oplossing.

Bent u werkzaam in de MKB of als ZZP-er, dan kan het door drukke werkzaamheden gebeuren dat door tijdgebrek het bijhouden van een goede administratie lastig is, maar ook kunt u financiële (bedrijf)voordeeltjes over het hoofd zien en juist daarbij helpt Ivendi u!

Wij ondersteunen ondernemers met het optimaliseren van financiële en operationele processen. Ons doel is om uw bedrijf succesvol te laten groeien. Wij kennen het klappen van de zweep en staan daarom pal naast u met een duidelijke focus op onze expertise. Wij geven inzicht en advies. Persoonlijk, betrokken en oprecht!

Door te werken met een vast contactpersoon levert Ivendi u maximale service en betrouwbaarheid. Persoonlijk contact zorgt voor een vertrouwd gevoel om uw financiële zaken daar onder te brengen. Niets is Ivendi te gek, waarbij wij al uw financiële en fiscale zorgen uit handen nemen. Weten wat Ivendi voor u kan betekenen? Wij bespreken graag onder het genot van een kop koffie de verschillende mogelijkheden met u. 

Fiscaal advies

Van belastingadvies tot loonadministratie en van testament tot fiscale dienstverlening. Ivendi verzorgt het gehele traject. Persoonlijk contact zorgt voor een vertrouwelijke band tussen u en Ivendi.

Financieel advies

De projectmatige aanpak van Ivendi zorgt voor duidelijkheid naar klanten toe. Vanaf het moment van kennismaken tot het moment dat het financiële én fiscale plaatje helder is. Gedurende het gehele traject staat Ivendi u bij en adviseert u over wijzigingen, aanpassingen of het gebied van uw financiële én fiscale dienstverlening.

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom