085 - 077 78 50

Partners

Tekst

Auréus

Uw financiële toekomst vertaald naar een maatwerk oplossing met passende beleggingen, dat is vermogensbeheer volgens Auréus. Verder kijken dan alleen beursbeleggingen? Inzicht in de mogelijkheden van vastgoed en andere niet beurs gecorreleerde investeringen? Wij zien de kansen en beheersen de risico’s. Hiermee geven wij u rust, zodat u zich kunt richten op wat u écht graag doet!

Counta

Bij Counta zijn ze specialist in het automatiseren van jouw administratie. Ze gebruiken de administratiesoftware van Yuki als basis van de boekhouding. Hier hebben ze voor gekozen, omdat Yuki pionier is in automatisering van software.

Duopact

Duopact is Ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme technologie. Waarom zou je nog op de ouderwetse en tijdrovende manier facturen, (loon)journaalposten, transactieoverzichten en betalingen van betaalproviders inboeken of handmatig data uitwisselen tussen systemen? Duopact ontwikkelt en beheert koppelingen die gemaakt zijn op de wensen van een ondernemer. Behoefte aan een maatwerk oplossing? Duopact koppelt alles.

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Verstuur
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom