085 - 077 78 50

Partners

Tekst

Auréus

Uw financiële toekomst vertaald naar een maatwerk oplossing met passende beleggingen, dat is vermogensbeheer volgens Auréus. Verder kijken dan alleen beursbeleggingen? Inzicht in de mogelijkheden van vastgoed en andere niet beurs gecorreleerde investeringen? Wij zien de kansen en beheersen de risico’s. Hiermee geven wij u rust, zodat u zich kunt richten op wat u écht graag doet!

Counta

Bij Counta zijn ze specialist in het automatiseren van jouw administratie. Ze gebruiken de administratiesoftware van Yuki als basis van de boekhouding. Hier hebben ze voor gekozen, omdat Yuki pionier is in automatisering van software.

Duopact

Duopact is Ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme technologie. Waarom zou je nog op de ouderwetse en tijdrovende manier facturen, (loon)journaalposten, transactieoverzichten en betalingen van betaalproviders inboeken of handmatig data uitwisselen tussen systemen? Duopact ontwikkelt en beheert koppelingen die gemaakt zijn op de wensen van een ondernemer. Behoefte aan een maatwerk oplossing? Duopact koppelt alles.

Results2improve

Als ondernemer bent u altijd bezig met uw bedrijf. Waar kan het beter, waar moet het beter, hoe laat ik mijn bedrijf groeien en hoe maak ik mijn ambities waar?

Het helpt om dan eens met een externe blik naar uw bedrijf te laten kijken. Iedere ondernemer kent bepaalde blinde vlekken en een externe kijkt met andere ogen naar uw bedrijf. Wij vanuit Results2Improve hebben de ervaring en de kennis om objectief naar uw bedrijf te kijken en u te helpen uw ondernemersambitie waar te maken.

Als partner van Ivendi vullen wij aan met onze bedrijfskundige kennis en eigen ervaring als ondernemer. Met onze unieke Fit for the Future scan brengen we uw bedrijf in kaart, geven aan waar het beter kan en we kunnen u begeleiden in het maken en uitvoeren van een plan voor de toekomst.

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom