085 - 077 78 50

Financieel advies

Het hebben van een goede administratie is belangrijk, maar even zo belangrijk is krijgen van het juiste advies over uw financiële zaken. Uitgaande van uw wensen zoeken wij samen naar de beste oplossing. Ivendi is uw partner voor al uw financiële zaken

Financiële (tussentijdse) overzichten en jaarrekeningen

Aan de hand van uw financiële administratie stelt Ivendi (tussentijdse) overzichten en jaarrekeningen op. Zo bent u continue op de hoogte bent van uw financiële stand van zaken, waaronder omzetcijfers, begrotingen en eventuele financieringsaanvragen. Dit geeft u de mogelijkheid keuzes te maken en bij te sturen als dat nodig is.

Jaarrekeningen

Een jaarrekening opstellen is wettelijk verplicht. Het toont een overzicht van de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf van het afgelopen jaar met daarbij de belangrijkste KPI’s vergeleken met voorafgaande jaren. Als besloten vennootschappen bent u verplicht publicatiestukken te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Naast het opstellen van een jaarrekening, verzorgt Ivendi ook het aanleveren van deponeringsstukken en advies over de financiële mogelijkheden gericht op uw onderneming.

" Om als ondernemer op de juiste koers te blijven, is de juiste richting vereist "

Marcel Pronk, directeur eigenaar VKP beveiligingstechniek

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom