085 - 077 78 50

Nieuws

Tips en advies over uw financiƫn

Houd het hele jaar door uw administratie op orde

23 juni 2021

Het is belangrijk om uw administratie het hele jaar door op orde te hebben. Zo weet u te allen tijde welke betaalverplichtingen u heeft en wat uw investeringsruimte is. Betrouwbare cijfers en duidelijk inzicht helpen met het nemen van de juiste beslissingen voor uw organisatie. Goed financieel advies is daarbij onmisbaar. Ivendi helpt ondernemers groeien.

Tips voor aangifte inkomstenbelasting 2020

19 april 2021

De aangifte inkomstenbelasting is een flinke klus. Daarbij was 2020 door corona voor veel ondernemers een bijzonder jaar. Ivendi helpt ondernemers, zeker in deze tijd omdat deze wellicht andere zaken aan hun hoofd hebben, bij het doen van de online aangifte zodat deze juist en op tijd kan worden ingediend voor maximaal belastingvoordeel. Wacht niet te lang, want uw aangifte moet voor 8 mei 2021 zijn ingediend.

Heeft u uw administratie op orde? Ivendi tipt de zzp’er

15 maart 2021

Is uw administratie op orde? Ivendi verzorgt het voor u als zzp’er voor All-in €150,- per maand. Als zzp’er bent u verplicht om uw administratie bij te houden. Daarnaast is het voor uzelf rustgevend om een goed en actueel overzicht te hebben. Door direct goed te starten met het bijhouden van uw administratie, zorgt u ervoor dat uw bedrijfsvoering soepel verloopt. Ivendi geeft u handige tips.

Coronamaatregelen: NOW

20 januari 2021

Tijdens de coronacrisis heeft de overheid meerdere regelingen en steunpakketten opgezet om ondernemers te helpen. Wat zijn de lopende regelingen en steunpakketten op dit moment? In dit blog gaan we in op de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW).

Coronamaatregelen: TVL

18 januari 2021

Tijdens de coronacrisis heeft de overheid meerdere regelingen en steunpakketten opgezet om ondernemers te helpen. Wat zijn de lopende regelingen en steunpakketten op dit moment? In dit blog gaan we in op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).

Coronamaatregelen: Tozo

15 januari 2021

Tijdens de coronacrisis heeft de overheid meerdere regelingen en steunpakketten opgezet om ondernemers te helpen. Deze maand komen we met een aantal blogs die ingaan op de lopende regelingen en steunpakketten op dit moment, te beginnen met de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) 3.

Sluit boekjaar 2020 slim af

18 november 2020

Het einde van 2020 is in zicht. Het was in vele opzichten een bijzonder jaar. Hoe kunt u er als zelfstandig ondernemer voor zorgen dat u nu nog geld bespaart? Ivendi geeft een aantal slimme tips om dit boekjaar slim af te sluiten.

Hoe ziet uw bedrijfsvoering er in 2021 uit?

18 september 2020

Het zijn roerige tijden voor veel ondernemers. Misschien is uw bedrijf direct door de gevolgen van het corona-virus geraakt of mogelijk merkt u de komende maanden pas de effecten. De economie krimpt en de werkloosheid zal toenemen. Wat zijn concreet de effecten op uw onderneming?

Ondernemers geen tijd te verliezen

24 juni 2020

Het coronavirus overvalt ondernemend Nederland enorm. Ondernemers zijn niet voorbereid op de crisis en de daarbij horende gevolgen. Het omzetverlies en verlies aan werkuren en de betalings- en liquiditeitsproblemen verdienen de volle aandacht. Maar ondertussen moet natuurlijk ook de business blijven draaien.

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom