085 - 077 78 50

Nieuws

Tips en advies over uw financiƫn

Aangifte inkomstenbelasting

17 februari 2021

Ook u heeft waarschijnlijk de aangifte van de Belastingdienst ontvangen, deze moet voor 1 mei 2021 zijn ingediend. In dit blog geeft Ivendi u tips om de belastingaangifte soepel te laten verlopen.

Coronamaatregelen: NOW

20 januari 2021

Tijdens de coronacrisis heeft de overheid meerdere regelingen en steunpakketten opgezet om ondernemers te helpen. Wat zijn de lopende regelingen en steunpakketten op dit moment? In dit blog gaan we in op de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW).

Coronamaatregelen: TVL

18 januari 2021

Tijdens de coronacrisis heeft de overheid meerdere regelingen en steunpakketten opgezet om ondernemers te helpen. Wat zijn de lopende regelingen en steunpakketten op dit moment? In dit blog gaan we in op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).

Coronamaatregelen: Tozo

15 januari 2021

Tijdens de coronacrisis heeft de overheid meerdere regelingen en steunpakketten opgezet om ondernemers te helpen. Deze maand komen we met een aantal blogs die ingaan op de lopende regelingen en steunpakketten op dit moment, te beginnen met de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) 3.

Meer overzicht en zekerheid in 2021 door het uitbesteden van uw bedrijfsadministratie

15 december 2020

Nog een paar weken en dan laten we het jaar 2020 achter ons. Een jaar dat zeker de geschiedenisboeken zal ingaan. Vorig jaar om deze tijd had u waarschijnlijk heel andere verwachtingen van het jaar. Hoe bent u 2020 doorgekomen en wat zijn uw verwachtingen voor 2021?

Sluit boekjaar 2020 slim af

18 november 2020

Het einde van 2020 is in zicht. Het was in vele opzichten een bijzonder jaar. Hoe kunt u er als zelfstandig ondernemer voor zorgen dat u nu nog geld bespaart? Ivendi geeft een aantal slimme tips om dit boekjaar slim af te sluiten.

Groeien door samen te werken geeft goed inzicht in uw bedrijfsgegevens

20 oktober 2020

Als ondernemer heeft u inzicht nodig in actuele bedrijfsgegevens om goed te kunnen schakelen. Ivendi weet dat als geen ander. Om ondernemers optimaal te kunnen helpen met groeien, werkt Ivendi samen met een aantal partners, waaronder met Counta om uw financiële en operationele processen nog meer te optimaliseren.

Hoe ziet uw bedrijfsvoering er in 2021 uit?

18 september 2020

Het zijn roerige tijden voor veel ondernemers. Misschien is uw bedrijf direct door de gevolgen van het corona-virus geraakt of mogelijk merkt u de komende maanden pas de effecten. De economie krimpt en de werkloosheid zal toenemen. Wat zijn concreet de effecten op uw onderneming?

Rustig op vakantie en daarna uitgerust weer aan de slag

31 juli 2020

Na de bijzondere afgelopen maanden is het ook voor ondernemers goed om het hoofd even leeg te maken. Om te ontspannen en met andere zaken bezig te zijn. Vakantie te vieren. Ook Dirk neemt in de vakantie tijd voor zijn gezin en maakt zijn hoofd leeg door veel te wandelen, golfen en fietsen.

Ondernemers geen tijd te verliezen

24 juni 2020

Het coronavirus overvalt ondernemend Nederland enorm. Ondernemers zijn niet voorbereid op de crisis en de daarbij horende gevolgen. Het omzetverlies en verlies aan werkuren en de betalings- en liquiditeitsproblemen verdienen de volle aandacht. Maar ondertussen moet natuurlijk ook de business blijven draaien.

Financiële maatregelen vanwege het coronavirus

20 mei 2020

De overheid versoepelt de coronamaatregelen. Vanaf 1 juni mogen o.a. bioscopen, theaters en concertzalen weer open en geldt voor de horeca een maximaal aantal bezoekers van dertig. Toch houdt het coronavirus de hele wereld nog steeds in zijn greep.

Tips voor een zakelijke administratie op orde

25 maart 2020

Boekhouden. Voor velen geen favoriete bezigheid. Maar facturen, offertes en bonnetje stapelen zich in rap tempo op. Overzicht houden kan hierdoor lastig zijn.

Is een testament opstellen echt nodig?

24 februari 2020

Nadenken over nalatenschap. We doen het liever niet. Maar toch is dit erg belangrijk. Zonder testament regelt de wet namelijk wie uw erfgenamen zijn. De langstlevende echtgenoot of geregistreerde partner ontvangt al uw bezittingen.

2020: wat verandert er in uw portemonnee?

30 januari 2020

Niemand wil belasting betalen. Toch is dit nodig om ons land te onderhouden. Natuurlijk betaalt u het liefst zo min mogelijk. Daarom is het goed om op de hoogte te blijven van eventuele belastingwijzigingen.

Uw administratie in 2020: zelf doen of uitbesteden?

12 december 2019

Was 2019 een goed jaar voor uw onderneming? Heeft u geen idee? U bent niet de enige. Veel bedrijven vinden het lastig om hun financiële administratie goed op orde te krijgen.

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom