085 - 077 78 50

Referenties

Referenties zijn belangrijk voor bedrijven. Bestaande klanten kunnen hun tevredenheid kenbaar maken, maar voor nieuwe klanten kan het een bevestiging zijn om met Ivendi zaken te gaan doen.

''Dirk komt het beste tot zijn recht als hij aan het roer staat van een kleiner bedrijf, waarbij hij zijn eigen strategie kan bepalen gericht op de individuele klant. Het is dan ook goed dat hij weer heeft gekozen om als zelfstandige onder de naam Ivendi verder te gaan om zich nu weer 100% te kunnen richten op het persoonlijk advies van de klanten. Dat was voor ons destijds ook de reden waarom wij voor Dirk hebben gekozen en dat nu al ruim zeven jaar. Buiten het financiële gedeelte kunnen we áltijd om een gedegen financieel en fiscaal advies vragen als wij twijfels hebben. Dirk is voor ons een goede en betrouwbare relatie’'

Simon van Kempen & Marcel Pronk

VKP Beveiligingstechniek, Woerden

"Dirk is al 20 jaar onze boekhouder: zeer betrouwbaar en bekwaam in zijn vak.

Ivendi werkt altijd met de nieuwste technieken, zoals Yuki. Alles gaat digitaal, waardoor boekhouden leuk is.

Wij kunnen iedereen Ivendi aanbevelen."

Roos en Arie van Kleinwee

Groencentrum en hoveniersbedrijf van Kleinwee te Vleuten

"Dirk staat altijd voor mij klaar en denkt verder dan alleen maar cijfers en geeft daarbij ook advies. Jaarlijks worden de cijfers doorgenomen, maar als er tussentijds vragen zijn over de administratie dan kan ik hem altijd bellen. Dirk is een fijn persoon om mee te sparren over toekomstige financieringsmogelijkheden en -plannen. Het contact is goed en dat al vanaf het begin van de samenwerking en dat geeft een vertrouwd gevoel"

Roy Vermeulen

MyMarCom, Woerden

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom