085 - 077 78 50

Groeien door samen te werken geeft goed inzicht in uw bedrijfsgegevens

20 oktober 2020

Als ondernemer heeft u inzicht nodig in actuele bedrijfsgegevens om goed te kunnen schakelen. Ivendi weet dat als geen ander. Om ondernemers optimaal te kunnen helpen met groeien, werkt Ivendi samen met een aantal partners, waaronder met Counta om uw financiële en operationele processen nog meer te optimaliseren.

Counta is specialist in het automatiseren van administratie. Met het online boekhoudplatform Yuki creëren wij een centrale omgeving waarbij wij als financieel specialist samenwerken met u als ondernemer. Het voordeel is dat de complete boekhouding op ieder device beschikbaar is, dat u altijd inzicht heeft in real time gegevens en dat uw administratie altijd up-to-date is. Via het dashboard ziet u in een oogopslag hoe uw onderneming ervoor staat en dat helpt u om de juiste keuzes te kunnen maken. Uiteraard adviseert Ivendi u hierbij op maat. 

Wilt u weten hoe wij u optimaal kunnen ontzorgen door het automatiseren van uw administratie? Neem contact op met Dirk (085-0777850) en laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden gericht op uw specifieke situatie.

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom