085 - 077 78 50

Hoe ziet uw bedrijfsvoering er in 2021 uit?

18 september 2020

Het zijn roerige tijden voor veel ondernemers. Misschien is uw bedrijf direct door de gevolgen van het corona-virus geraakt of mogelijk merkt u de komende maanden pas de effecten. De economie krimpt en de werkloosheid zal toenemen. Wat zijn concreet de effecten op uw onderneming?

Prinsjesdag 

Ook deze 3e dinsdag in september heeft het kabinet haar plannen en begroting voor het komende jaar gepresenteerd. Een kleine greep: 

Steun overheid verlengd
Het kabinet heeft de steun (NOW regeling) aan bedrijven verlengd. Heeft u hier recht op en wat heeft deze mogelijke steun voor u als consequenties op de lange termijn?

  • Belastingplan: stimuleren groei
    Het Belastingplan van 2021 bevat extra maatregelen om de economische groei te bevorderen. Voor kleine bedrijven met weinig winst verlaagt het Kabinet de belastingtarieven. Zo wordt de vennootschapsbelasting voor kleine bedrijven verlaagd naar 15%.
    Voor zzp’ers geldt dat de zelfstandigenaftrek verder wordt verlaagd.
  • Investeren interessanter?
    Het kabinet stimuleert bedrijven om investeringen te doen en roept hiervoor een nieuwe investeringskorting in het leven. Zo kunnen investeringen in bijvoorbeeld machines, worden verrekend via de loonheffing.

Wilt u weten wat de invloed van de belastingplannen is op uw bedrijf, welke kansen en bedreigingen er zijn en wilt u daarvoor advies op maat: Ivendi kijkt met u mee en helpt u groeien in 2021!

Ivendi is gespecialiseerd in het geven van fiscaal en financieel advies. Directeur Dirk de Vries heeft jarenlange ervaring opgebouwd en adviseert u over mogelijke voor- en nadelen van de wijzigingen in wet- en regelgeving voor uw bedrijf. Samen met u zorgt hij er graag voor dat u gezond 2021 ingaat en doorkomt! Bel voor een afspraak: 085-0777850.

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom