085 - 077 78 50

Rustig op vakantie en daarna uitgerust weer aan de slag

30 juli 2020

Na de bijzondere afgelopen maanden is het ook voor ondernemers goed om het hoofd even leeg te maken. Om te ontspannen en met andere zaken bezig te zijn. Vakantie te vieren. Ook Dirk neemt in de vakantie tijd voor zijn gezin en maakt zijn hoofd leeg door veel te wandelen, golfen en fietsen.

Mogelijk denkt u dat u geen tijd hebt om vrij te nemen. Dat u het zich niet kunt veroorloven de deur tijdelijk te sluiten. Bedenk dan dat de kosten van overbelasting hoger zijn dan vakantie nemen.

De vakantieperiode is een goede tijd om na te denken over waar u staat met uw onderneming. Hoe ziet u de toekomst en wat zou u willen veranderen? Pak dit dan ook direct na de vakantie op als uw accu weer is opgeladen.

Zorg voor een goede voorbereiding

Het is wel belangrijk om goed voorbereid weg te gaan om zo na de vakantie echt zonder stress weer te kunnen beginnen. Houd rekening in uw planning met het tijdig versturen en voldoen van openstaande facturen. En vergeet ook de btw-aangifte niet. Het zou zonde zijn als u deze niet tijdig doet en u onnodig een boete oploopt.

Financiële buffer

Om helemaal zorgeloos een vakantie te kunnen plannen, is het goed om een goed overzicht te hebben op uw financiële situatie. Bouw door het jaar heen een financiële buffer op. Niet alleen voor de periode dat u met vakantie bent, maar ook voor de eerste periode na een vakantie om een eventueel gat in inkomsten te kunnen opvangen.

Inspiratie opdoen

Juist door even met andere dingen bezig te zijn, ontstaan er weer nieuwe (business-) ideeën. Door op een andere manier naar uw bedrijf te kijken of door ontmoetingen en gesprekken met andere mensen kunnen er nieuwe initiatieven ontstaan.

Vakantie-aanbod Ivendi

Blijft u in Nederland? Profiteer dan van ons ‘vakantie-in-eigen-land’-aanbod. Vraagt u een QuickScan aan in augustus, dan inventariseren wij uw financiële cijfers voor slechts €99,-.

Ivendi wenst u een fijne zomer!

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom