085 - 077 78 50

Ondernemers geen tijd te verliezen

24 juni 2020

Het coronavirus overvalt ondernemend Nederland enorm. Ondernemers zijn niet voorbereid op de crisis en de daarbij horende gevolgen. Het omzetverlies en verlies aan werkuren en de betalings- en liquiditeitsproblemen verdienen de volle aandacht. Maar ondertussen moet natuurlijk ook de business blijven draaien.

Ondernemen in crisistijd

Volgens onderzoek van actualiteitenprogramma EenVandaag zit een derde van Nederlandse ondernemers in de financiële problemen door de coronacrisis. Meer dan de helft van de tweeduizend ondervraagde ondernemers en zzp’ers geeft aan dat hun financiële situatie slechter is dan voor de pandemie. Ondertussen worden ondernemers uitgedaagd door de getroffen maatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand. Het werk moet zoveel mogelijk gedigitaliseerd worden en fysieke werkplekken moeten corona-proof worden ingericht.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De helft van 2020 zit er bijna op. Het kan goed zijn om een nieuwe Fiscaal en Financieel Adviseur naar uw business te laten kijken. Deze kijkt waarschijnlijk net anders tegen zaken aan en kan u verder helpen. Hierdoor kunt u zich de tweede helft van dit jaar voor 100% richten op de continuïteit van uw bedrijf. En de tevredenheid van uw medewerkers. Ondertussen zorgt uw adviseur voor een maximaal belastingvoordeel.

Financiële gevolgen corona

Om de gevolgen van de coronacrisis zoveel mogelijk te beperken, heeft de overheid verschillende financiële maatregelen getroffen. Desondanks voelen veel ondernemers de gevolgen rechtstreeks in de portemonnee. Een administratie op orde is zeker op dit moment van groot belang. Maar een draaiende business blijft de hoogste prioriteit. We kunnen ons daarom voorstellen dat u geen tijd heeft voor administratieve zaken. En dat financieel advies in deze tijd meer dan ooit welkom is. Juist nu kunt u hier niet de hoofdprijs voor betalen. Bij Ivendi is een goede prijs/kwaliteitverhouding gegarandeerd.

Fiscaal en financieel advies

Bij Ivendi kiest u voor persoonlijk contact. We willen u zoveel mogelijk ontzien in deze turbulente periode. Daarom bieden we pakketprijzen aan die u helpen om de crisis zo goed mogelijk te overzien en doorstaan. Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Benieuwd wat Ivendi voor u kan betekenen?

Contact opnemen
Ivendi

Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
085 - 077 78 50

Algemene voorwaarden

Copyright © Ivendi  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud  |  Marketing: MyMarCom